Pečený hovězí steak na tymiánu.
Krůtí stehenní maso s cibulkou.
Energeticky velmi výživné čočkové ragú.
Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů.
Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou,...
Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní...
Pečená kuřecí křidélka.
Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také...
Za exotickým názvem se skrývá vůbec první vegan jídlo od značky Adventure Menu. Ale nemusí se jej...
Vepřová plec pečená na kmíně.
Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou...
Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet.
Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích.
Jedno z nejoblíbenějších jídel, díky skvěle vývážené chuti a nutriční hodnotě.
Šťavnaté kousky kuřecího stehenního maso dušeného na páře s kukuřicí, hráškem a baby karotkou.
Vegetariánská varianta rizota, kterou si určitě zamliujete.
Nákyp jako od babičky v pytlíku? Ano, už i toto je realita 21. století.
Nemůžeš si s sebou vzít babičku na přechod hor? Tak tady je první nejlepší alternativa.
Nastavení